Slachtoffer Thijs Römer opgenomen in kliniek vanwege suïcidale gedachten

thijs romer
Een van de slachtoffers van Thijs Römer heeft recentelijk een zware mentale inzinking gehad en is een maand lang opgenomen geweest in een kliniek vanwege ernstige suïcidale gedachten.

Zware Tijd in de Kliniek

Het gaat niet goed met N., een van de slachtoffers van Thijs Römer. In een interview met weekblad Story deelt ze dat ze recentelijk een maand lang in een kliniek heeft doorgebracht vanwege ernstige suïcidale gevoelens. "Ik voelde me echt heel slecht. In de kliniek heb ik veel gesproken over de rechtszaak. Ik realiseerde me dat ik alles opnieuw moest doormaken tijdens het hoger beroep. Dat vond ik heel moeilijk."

Opluchting na Acceptatie Celstraf Thijs Römer

Het nieuws dat Thijs zijn celstraf uiteindelijk heeft geaccepteerd, is een grote opluchting voor N.. "Ik raakte helemaal in paniek. Ik had dit niet verwacht, vooral omdat Thijs in hoger beroep ging en zei dat hij het niet eens was met het oordeel van de rechter", legt ze uit.

Traumatherapie slachtoffer Thijs Römer

Hoewel N. nu traumatherapie volgt, is haar toestand nog steeds zorgelijk. "De therapie gaat over Thijs en alles wat hij heeft veroorzaakt", zegt ze. "Mijn trauma begon bij hem. Ik moet dat aanpakken. Dat is waar het om draait bij Thijs." Ondanks haar moeilijkheden heeft N. hoop voor de toekomst. Ze volgt een opleiding tot ervaringsdeskundige en hoopt deze binnenkort weer op te pakken na haar herstel. "Ik probeer mijn negatieve ervaringen om te zetten in iets positiefs, om anderen te helpen", zegt ze vastberaden.