Mocro Maffia bezig met nieuw seizoen

mocromaffia 1920x1080
Geweldig nieuws voor de trouwe volgers van Mocro Maffia! Momenteel worden de opnames van de langverwachte nieuwe film in volle gang gezet in Marokko. Dit opwindende nieuws werd gedeeld door Videoland op hun Instagram-account. De film, getiteld "Mocro Maffia: Taxi", concentreert zich op het karakter Taxi, vertolkt door de getalenteerde acteur Iliass Ojja. En dit alles zal te bewonderen zijn vóór de lancering van het zesde seizoen van de immens populaire misdaadserie.

Kijkje op de set van Mocro Maffia

Videoland verraste fans met een exclusieve video vanaf de set in Marokko, waarbij ze een glimp konden opvangen van de opnames. Iliass Ojja, die de rol van Taxi vertolkt, deelde zijn opwinding over het filmen op prachtige locaties, waaronder majestueuze bergen en uitgestrekte woestijnen, die allemaal een indrukwekkend decor vormen voor het verhaal van Taxi.

Regiedebuut van Nasrdin Dchar

Opvallend is dat deze film het regiedebuut markeert van Nasrdin Dchar, een bekend gezicht voor de kijkers van Mocro Maffia door zijn rol als Potlood. Dchar, die normaal voor de camera staat, bevindt zich nu achter de schermen en uit zijn dankbaarheid voor deze kans. Hij beschrijft het als een uitdagende ervaring, met veel zand en hard werk, maar tegelijkertijd als een ontzettend leerzame en bevredigende ervaring.

Zesde seizoen Mocro Maffia

Hoewel fans nog in het duister tasten over de exacte releasedatum van het zesde seizoen van Mocro Maffia en wanneer de film over Taxi precies zal verschijnen, kunnen ze zich verheugen op de spannende toevoeging aan de franchise. "Mocro Maffia: Taxi" wordt de vierde spin-off na de eerdere succesvolle specials KomtGoed, Meltem en Tatta. De anticipatie stijgt, en de fans kunnen nauwelijks wachten om te ontdekken wat het volgende hoofdstuk in deze meeslepende misdaadreeks te bieden heeft.
Wij zijn heel benieuwd naar het zesde seizoen van Mocro Maffia en kunnen niet wachten het te zien. Ga jij ook kijken?