Fan van De Roelvinkjes? Hier ga jij héél blij mee zijn

roelvink moslim
Goed nieuws voor alle fans van De Roelvinkjes: Dries, Dave en Donny Roelvink kondigden gister aan dat er een gloednieuw seizoen komt van hun realityserie in een video op Instagram. 
“Ja, jongens! De Roelvinkjes komen ijzersterk terug. En met deze twee jongens nooit een saai tv-moment”, zegt Dries, de vader van de twee jongens, in een boodschap op het platform waar het programma wordt uitgezonden. Dave vult aan dat de familie middenin opnames zit. “We gaan weer een paar gezellige en leuke afleveringen voor jullie maken”, verzekert Dave ons. Wij kunnen natuurlijk niet wachten wat de Roelvinkjes in het nieuwe seizoen voor ons in petto hebben.
Wanneer het gloednieuwe seizoen online komt op Videoland, is nog niet duidelijk. Daarvoor adviseert Donny ons de socials in de gaten te houden. En dan houden wij jullie natuurlijk op de hoogte! ;)

Dave Roelvink 

Dave Roelvink is momenteel al een onderwerp op zich: er was veel heisa om de zangers drank- en drugsverslaving. een paar maanden geleden zat hij in een afkickkliniek, maar ‘juicequeen’ Yvonne Coldeweijer beweerde dat hij weer had gebruikt tijdens het uitgaan. Daarom deed Dave een bloed- én urinetest en deelde deze beelden op sociale media. Ondanks de test, geloofde Yvonne niet dat hij helemaal clean was en adviseerde zelfs een haartest te doen. 

Poll