Doet deze deelnemer het volgende seizoen weer mee aan MAFS?

1d77b9ff 91c0 44c5 9630 a10b01481613
Caroline nam deel aan het zevende seizoen van Married at First Sight, waar ze trouwde met Joep. Hoewel hun huwelijksreis veelbelovend leek, verliep het huwelijk na terugkeer in Nederland niet zoals gehoopt. Hun relatie ging snel bergafwaarts, waardoor ze uiteindelijk uit elkaar gingen.

Lars en Caroline

Deze week verschenen Lars en Caroline samen bij Married at First Sight: Breaking The Ice, een programma waarin voormalige deelnemers terugblikken op hun ervaringen. Lars, die in hetzelfde seizoen met Lizzy trouwde, werd gevraagd of hij opnieuw zou deelnemen. Hij gaf aan dat hoewel zijn huwelijk geen succes was, hij positieve herinneringen aan het avontuur heeft. Echter, hij is momenteel niet beschikbaar voor deelname vanwege zijn nieuwe relatie.

Caroline's overweging

Caroline, die nog steeds vrijgezel is, deelde haar gedachten over een mogelijke nieuwe deelname aan Married at First Sight. Ze vertelt dat ondanks de mislukking van haar eerste match, ze de ervaring van het programma volledig waardeert. Caroline staat open voor een nieuwe deelname, op voorwaarde dat er een andere match wordt gevonden.