Lil Kleine maakt zijn 'grote liefde' bekend en vermoedelijk ken je haar al

lil kleine nieuwe vriendin
Een uitspraak die harten sneller doet kloppen en wenkbrauwen doet fronsen. Jorik Scholten was onlangs te gast in de populaire podcast Borrelpraat, gehost door Niels Oosthoek en Thijs Boermans. Tussen de gezellige babbels en luchtige onderwerpen door liet Kleine een bommetje vallen. Hij refereerde namelijk aan Monica Geuze als 'de grote liefde van mijn leven'.
Deze opmerking kwam ter sprake toen het drietal de toplijst van podcasts doornam, waarbij Geuze & Gorgels, de podcast van Monica Geuze en Kaj Gorgels, de toppositie inneemt. Lil Kleine kon zijn trots niet onder stoelen of banken steken en jubelde over het succes van "de grote liefde van zijn leven". Thijs Boermans beaamde de populariteit van Monica's podcast: "Die van Monica. Ja, die staat wel goed."

Gevoelens voor Monica

Een compliment of een steek onder water? De uitspraak liet in ieder geval weinig ruimte over voor interpretatie over zijn gevoelens voor Monica Geuze. Deze romantische onthulling kan natuurlijk ook gezien worden als een indirecte sneer naar Jaimie Vaes, de moeder van zijn kind en zijn huidige partner.
De relatie tussen Jorik en Monica - die vier jaar duurde -was een achtbaan van emoties, veelal gedocumenteerd in Monica's vlogs. Ondanks de breuk in 2016 en Monica's hints naar een niet altijd even gelukkige relatie, blijft de vraag naar een mogelijke verzoening tussen de twee ex-geliefden in de lucht hangen.
Maar gezien de recente uitspraken van Kleine en Monica's eerdere opmerkingen lijkt een liefdescomeback eerder wishful thinking dan realiteit. Temparamentvol of niet,