Na Jaimie Vaes ook Nicol Kremers uit de kleren voor Playboy (MET BEELD)

hey nicole
Nicol Kremers heeft onlangs een opmerkelijke stap gezet in haar carrière. Ze heeft besloten te poseren voor het bekende tijdschrift Playboy. Eerder is Jaimie Vaes uit de kleren gegaan voor het blad.

Nicol Kremers in Playboy

Nicol Kremers (33) heeft de stoutmoedige stap genomen om te verschijnen in de Playboy, een tijdschrift dat bekend staat om het respectvol en elegant afbeelden van vrouwelijk naakt. Ze zal schitteren in de septembereditie van het blad. Voor Nicol is deze kans niet zomaar iets; ze beschouwt het als een grote eer. Ze geeft aan: "Playboy heeft altijd vrouwelijk naakt op een respectvolle en stijlvolle manier gepresenteerd. Dat is waar het tijdschrift beroemd om is geworden. Het feit dat ik nu deel uitmaak van die traditie, maakt me ontzettend trots."
[caption id="attachment_347113" align="alignnone" width="682"] playboy[/caption]
pb09 2023 cover

Geen onbekend werk

Hoewel Nicol geen onbekende is in de wereld van erotische fotografie, dankzij haar activiteiten op platforms zoals Onlyfans, beschrijft ze deze Playboy-ervaring als iets totaal unieks. Door haar deelname aan het populaire SBS-programma "Familie Gillis: Massa is kassa", heeft ze al een zekere bekendheid opgebouwd. Over haar ervaring zegt ze: "Ik heb natuurlijk al veel meegemaakt op erotisch gebied, maar deze fotoshoot voor Playboy was echt iets heel anders voor mij."

Het leven van Nicol Kremers achter de schermen

Het afgelopen jaar was behoorlijk bewogen voor Nicol. Ze kwam meerdere malen in de schijnwerpers vanwege haar turbulente relatie met haar ex-vriend, Peter Gillis. Hun breuk eerder dit jaar werd omgeven door verhalen over mishandeling door Peter. Nicol heeft de moed gehad om hierover te spreken en gaf aan: "Het herstel van de trauma's veroorzaakt door de mishandeling zal tijd vergen, maar ik voel dat ik op de juiste weg ben."
Beeld: Playboy

↡ Bekijk hier de video ↡