ZIEN: Yolanthe & Xess Xava ontmoeten Lionel Messi in Miami

image 2023 09 05 204659
Yolanthe nam haar zoontje Xess Xava mee naar een wedstrijd van Lionel Messi. Xess Xava mocht niet alleen de wedstrijd in Miami kijken maar ook zijn idool ontmoeten. (zie video onderaan het artikel).

Yolanthe in Miami

was niet de enige bekendheid die aanwezig was. Onder anderen de Britse prins Harry, Leonardo DiCaprio, Edward Norton, Mario Lopez en Owen Wilson, actrice Selena Gomez en rapper Tyga waren aanwezig in het stadion zondagavond in Los Angeles getuige van de overwinning van Lionel en zijn club Inter Miami op regerend kampioen Los Angeles FC. In het BMO Stadium in Los Angeles won de ploeg uit Miami met dank aan twee assists van de sterspeler met 3-1.
Sinds de voetballer in juli zijn debuut maakte voor zijn nieuwe club, heeft Inter Miami nog niet verloren. De ploeg van eigenaar David Beckham pakte vorige maand de Leagues Cup, de eerste prijs in de korte geschiedenis van Inter Miami. Over Lionel en zijn komst naar de Amerikaanse club is momenteel een documentaire van Apple TV+ in de maak.
image 2023 09 05 204659
image 2023 09 05 204704

LOS ANGELES

Yolanthe Cabau woont al jarenlang afwisselend in Ibiza, Los Angeles en Nederland. Dit doet zij samen met haar zoontje Xess Xava (6), de twee verblijven het meest in Los Angeles.
Cabau sprak in een gesprek met Grazia
over de hoeveelheid verhuizingen in haar leven:
“Na de eerste draaidag stapte ik mijn auto in, ik zette een muziekje op en reed door de bergen terug naar huis. Het besef sloeg ineens toe dat ik aan de andere kant van de wereld was en alleen met mijn zoontje een nieuw leven aan het opbouwen ben, en nu ook de kans heb gekregen om dichtbij huis te werken en een nieuw avontuur aan te gaan. De afgelopen dertien jaar woonde ik in verschillende landen. Ik heb altijd geprobeerd de taal van het land te leren zodat ik daar ook kon werken”.
De luxe levensstijl van Yolanthe is niet altijd een sprookje. De actrice belandde namelijk laatst samen met haar zoon in een aardbeving. Xess krijgt op school voorlichtingen over aardbevingen en wist daarom precies wat hij moest doen.

↡ Bekijk hier de video ↡