Sylvie Meis in de boeien geslagen: ‘Maar agent…’

image 2023 09 05 122601
Afgelopen weekend is Sylvie Meis in de boeien geslagen door een ‘agent’ tijdens een vrijgezellenfeest. Dit deelde de 45-jarige presentatrice, actrice én model zelf op haar eigen social media.

Sylvie op een vrijgezellenfeest

De blondine was afgelopen weekend aanwezig op een vrijgezellenfeest van een goede vriendin. Op Instagram
deelde Sylvie beelden van het feest. Sylvie en haar vriendinnen beleefden een wilde party. Op de beelden is te zien dat Sylvie in de boeien werd geslagen door een nepagent. “Maar agent, ik beloof dat ik een goed meisje ben geweest”, schrijft ze op haar Instagram.
Het vrijgezellenfeest was zo te zien erg gezellig. Op de beelden is ook te zien dat Sylvie en haar vriendinnen losgaan in de club. Daarnaast hadden ze het gezellig met halfnaakte mannen. Bekijk de video onderaan het artikel.
image 2023 09 05 121724

Inbraak

Natuurlijk is niet alles in het leven van Sylvie Meis leuk. Onlangs werd bekend
dat er is ingebroken in het huis van Sylvie. Hierbij zijn designertassen gestolen die een waarde van 800.000 euro.
Het gebeurde tijdens de première van Barbie in Duitsland waar Sylvie Meis ook aanwezig was. Terwijl ze genoot van de nieuwe film, zijn de inbrekers naar binnengedrongen via steigers die naast een huis in de buurt stonden. Via een dakraam konden ze het huis van het model binnendringen.
De buit van de inbrekers bestaat uit ongeveer 25 designertassen van Sylvie Meis. De meeste tassen zijn van het merk Hermès en zijn dan ook peperduur. De waarde van de gestolen tassen zou rond de 800.000 (!) euro zitten. Naast tassen zijn er ook sieraden gestolen uit Sylvies verzameling.

↡ Bekijk hier de video ↡