Dit zegt Suus over de nieuwe relatie van Bram uit B&B

images0persgroep
Bram, een deelnemer van het populaire programma 'B&B Vol Liefde', was misschien niet de meest opvallende kandidaat tijdens het seizoen, maar recentelijk staat hij volop in de schijnwerpers. Dit komt door zijn nieuwe relatie, en die relatie heeft een verrassende wending. Ook Suus, die speciaal voor hem naar Zweden afreisde, reageert nu op de relatie.

Nieuwe liefde Bram B&B

Hoewel Bram de fans eerst in spanning hield over zijn liefdesleven, kwam gisteren het nieuws naar buiten: hij heeft een relatie met een meisje van een andere B&B uit hetzelfde programma. Dit is een onverwachte wending, omdat het meisje, Esra, in eerste instantie meedeed voor Joy. De fans hadden veel speculaties, maar uiteindelijk bevestigden Bram en Esra hun relatie met een zoete video. Hierin maakten ze duidelijk dat ze smoorverliefd zijn op elkaar.

Suus in B&B

In het programma was Suus één van de eerste vrouwen die Bram leerde kennen. Ze leek een goede kans te maken, maar moest het programma verlaten voor het eind. Uiteindelijk koos Bram voor Carolien, maar bij de reünie bleek dat het tussen hen niet werkte. Dit was een zware klap voor Carolien. Na deze breuk liet Bram weten dat hij verliefd was, wat de fans nieuwsgierig maakte over wie de gelukkige dame zou zijn. Tot ieders verrassing was het dus Esra.

Suus' reactie op nieuwe liefde Bram B&B

Suus heeft nu gereageerd op het geluk van Bram en Esra. Ze lijkt niet heel blij te zijn voor het nieuwe koppel. In een gesprek met RTL Boulevard liet Suus weten dat ze het vreemd vond dat ze naar huis werd gestuurd omdat ze "te jong" zou zijn, terwijl Esra slechts een jaar ouder is dan zij. Suus gaf aan: "Ik moet er wel erg aan wennen." Zal Suus nog steeds gevoelens hebben voor Bram uit B&B of voelt ze zich gewoon gekwetst door de manier waarop alles is verlopen?
Beeld: RTL

↡ Bekijk hier de video ↡