Jan Jaap van der Wal gaat in lingerie de auto van deze BN'er wassen

jan jaap van der wal
Cabaretier Jan Jaap van der Wal heeft donderdagavond in het programma Dit was het nieuws een opmerkelijke belofte gedaan. De komiek, die nu op Instagram 45.000 volgers heeft, gaat als hij deze week de 60.000 volgers passeert in lingerie de auto van zijn mede-teamcaptain Peter Pannekoek wassen.

Famke Louise

Van der Wal deed de toezegging tijdens een gesprek over influencers die steeds gekkere dingen moeten doen om meer clicks te genereren. "Famke Louise lag deze week onder vuur", stelde de cabaretier. "Ik wil haar graag bijstaan. Ik heb nu 45.000 followers. Als ik er volgende week 60.000 heb, dan ga ik in lingerie de auto van Peter schoonmaken."
Pannekoek beloofde zijn collega hier aan te houden. "Dit is echt het domste ding dat je ooit hebt gedaan!" lachte hij Van der Wal uit. "Nee hoor, want Peter heeft een heel klein autootje, dus ik ben zo klaar."
Presentator Harm Edens wilde wel graag weten om wat voor lingerie het gaat. "Ik ga in vrouwenlingerie de auto van Peter wassen", herhaalde Van der Wal zijn belofte.

Jan Jaap van der Wal op Instagram

Na het fragment begon de teller van het aantal volgers van zijn Instagram-account op te lopen. Op het moment van schrijven stond deze al op ruim 47.000.