Wat is FanCentro, het platform waar je pikante plaatjes van Famke Louise kunt bekijken

famke louise
FanCentro is een platform dat in 2017 werd opgericht en biedt abonnementen waarbij volwassen filmsterren, influencers en andere contentmakers zoals Famke Louise en Nicol Kremers direct toegang kunnen verkopen tot hun privé sociale media-accounts.

FanCentro: het alternatief voor OF

Dit werd vooral relevant toen content gerelateerd aan seks op traditionele sociale media platforms te maken kreeg met deplatforming en shadowbanning. FanCentro biedt een oplossing door fans direct te laten abonneren op contentfeeds op de site zelf. Tijdens de pandemie in 2020 zag FanCentro een significante groei, met een toename van 65% in dagelijkse nieuwe aanmeldingen in de eerste weken van de shutdown.

Modellen op FanCentro

Tegen mei 2020 had de site meer dan 190.000 modellen, een enorme sprong vanaf 15.000 in september 2019​​. FanCentro onderscheidt zich door een reeks functies aan te bieden waarmee influencers hun content kunnen monetizen en direct met hun fans kunnen praten. Dit omvat het versturen van directe berichten en media naar individuen of groepen, een FanCentro Feed waarop influencers tekst-, audio-, foto- en videocontent kunnen plaatsen, en de mogelijkheid voor fans om influencers direct te tippen.
Daarnaast kunnen clips direct op de pagina van een influencer worden verkocht aan fans die geen betaald abonnement hebben. Het platform ondersteunt meerdere talen waaronder Engels, Spaans, Duits en Russisch​​.

Leren jezelf verkopen

Een van de unieke aspecten van FanCentro is Centro University, een online 'business school' voor volwassen influencers die in september 2020 werd gelanceerd. Dit programma biedt gratis online lessen in marketing en promotie, film- en videoproductie, privacy en censuur, gezondheid en veiligheid, onderwezen door sekswerkers. Het is ontworpen om influencers te helpen slagen op het platform en daarbuiten​​.

Voor wie is FanCentro?

FanCentro trekt een breed scala aan gebruikers aan, van modellen die op zoek zijn naar een platform om hun adult content te verkopen tot influencers die een grotere controle over hun inkomsten willen. De site moedigt alle mensen aan, zolang ze maar meerderjarig zijn en de benodigde documentatie kunnen verstrekken.

Wat verdien je met FanCentro?

Influencers houden 80% van elke aankoop die door hun fans wordt gedaan en betalingen aan influencers worden wekelijks uitgevoerd via verschillende methoden​​. Topinfluencers op FanCentro variëren van bekende namen in de volwassenenindustrie tot opkomende contentmakers. Bijvoorbeeld MelRose Michaels, een webcammodel sinds 2011, is een van de topverkopende influencers en merkambassadeur op het platform. Andere opvallende influencers omvatten Tilly Toy, bekend om haar natuurlijke uitstraling en vorm, en Alina Henessy, de Russische actrice die bekend staat om haar unieke en open-minded content​​.
FanCentro biedt dus een krachtig platform voor zowel nieuwe als ervaren influencers om hun fanbase te monetariseren en uit te breiden, met een sterke nadruk op ondersteuning en educatie om hun succes te maximaliseren. En tevens is het nu de thuisbasis voor Famke Louise. Wie zal de volgende Nederlandse ster zijn die zich aansluit?