Nicole Kremers komt met een boek over haar leven

hey nicole
Nicol Kremers, de bekende realityster, is klaar om meer over haar leven te delen. Binnenkort wordt een boek gepubliceerd waarin haar ervaringen en uitdagingen gedetailleerd worden beschreven.

Boek Nicol Kremers

Andries Jelle de Jong is momenteel bezig met de afronding van het boek over Nicol Kremers, volgens Evert Santegoeds in Shownieuws. Het boek belooft een openhartige inkijk in het intense leven van Nicol, de voormalige partner van Peter Gillis.
Niet alleen Nicol werkt aan een boek. Ook haar ex Peter Gillis komt met een boek. Minder spannend, maar even interessant: een kookboek dat op 2 november uitkomt.

Vertrek naar Thailand

Onlangs bevestigde advocaat Sébas Diekstra, die Nicol ondersteunt in een mishandelingszaak tegen haar ex Peter Gillis, dat Nicol een tijd naar het buitenland zou gaan. Nicol hoopt hiermee een deel van haar verleden achter zich te kunnen laten. Het is momenteel onbekend of zij al terug is in Nederland. In een interview met Party onthulde Nicol waarom ze vertrok. De realityster, die bekend werd door haar deelname aan 'Massa is Kassa', kampt met Post Traumatisch Stress Syndroom (PTSS). Ze gaf aan dat ze een trauma heeft overgehouden aan haar 4,5-jarige relatie met Peter. Nicol wordt momenteel behandeld voor nachtmerries en angstaanvallen. Ze hoopt terug te keren zonder deze klachten en verbetering te zien in haar slaappatroon.

Massa is Kassa

In februari lieten Peter en Nicol weten dat hun relatie over was. Daardoor zal Nicol niet meer te zien zijn in mogelijke toekomstige seizoenen van Massa is Kassa.

↡ Bekijk hier de video ↡