Walter uit B&B Vol Liefde geeft duidelijkheid over ‘verkoudheidsexcuus’

images0persgroep
In de populaire show B&B Vol Liefde wordt Walter voorgesteld als een zeer vrije ziel die graag diepgaande gesprekken aangaat, danst met zijn vrouwelijke gasten in zijn B&B en graag zijn emoties verkent. Echter leek het toch anders te gaan toen hij verkouden werd en daar reageert hij nu op.

Walter's 'verkoudheids-excuus'

Afgelopen week was er op social media veel ophef toen Walter een verkoudheid leek te gebruiken als een manier om vooral niet over zijn gevoelens te praten met een vrouwelijke gast, Ingrid. Toen Ingrid, na een paar dagen bij hem te zijn geweest, vroeg of hij zich tot haar aangetrokken voelde, reageerde Walter door te zeggen dat hij zich verkouden voelde en liever de volgende dag zou antwoorden. Ingrid, evenals de vele kijkers van 'B&B Vol Liefde', was verrast door zijn reactie en noemde het een 'onacceptabel antwoord'.

‘‘Ik zei dit uit een soort pijn''

Nu heeft Walter, eigenaar van een bed and breakfast in Frankrijk, zijn eerdere opmerking heroverwogen in een gesprek met RTL Boulevard. "Ik zie nu dingen terug van mezelf waarvan ik denk: 'Oh, oké.' Ik realiseer me dat ik dat zei uit een soort van pijn. Ik zie mezelf nu, en sommige van de dames ook, anders dan toen," legde Walter uit. Hij geeft aan dat hij met die opmerking bedoelde dat hij moeite had om zijn ware gevoelens voor haar te begrijpen. "Ik wil bij mijn gevoel kunnen komen om dat goed te verwoorden. Daarom stelde ik het liever uit." Als hij de kans zou krijgen om het over te doen, zou hij het anders hebben aangepakt. "Nu denk ik dat ik het anders had kunnen uitleggen," zegt Walter tot slot.

B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde is een populaire realityshow waar B&B-eigenaren verspreid over Europa potentiële partners verwelkomen en zoeken naar liefde. De show charmeert kijkers met authentieke relaties, prachtige landschappen en de spannende mix van liefde en het runnen van een B&B. Het is een unieke, verfrissende kijk op daten.
Beeld: RTL

↡ Bekijk hier de video ↡