Dit zegt moeder over geruchten Romy Monteiro en Free a Girl

schermafbeelding 2023 08 02 om 100902
Romy Monteiro is gestopt als ambassadeur van de organisatie Free a Girl. Er zijn geruchten dat Romy zich tijdens een reis naar Brazilië voor de organisatie slecht zou hebben gedragen. Nu reageert haar moeder Antje Monteiro hierop.

Beschuldigingen Romy Monteiro

Deze week zijn er geruchten uitgekomen dat Romy zich slecht zou hebben gedragen tijdens haar reis naar Brazilië voor Free a Girl. Ook zeggen zij dat het hebben van sterallures de reden is dat Romy stopt bij de organisatie. Zo ging Romy namens de organisatie mee naar Brazilië. Zij zou toen meer foto’s hebben geplaatst over het eten daar, dan over het doel van de trip.

Free a Girl

Free a Girl, de stichting waarvoor Romy werkte, heeft ook op de geruchten gereageerd. Ze plaatsten een bericht op hun Instagram waarin ze Romy bedankten voor haar werk. Ze schreven dat Romy zich al jarenlang inzet voor de organisatie en dat ze haar werk altijd met veel liefde deed. Ze zeiden ook dat Romy besloten heeft te stoppen als ambassadeur, maar dat ze de organisatie nog steeds steunt. Ze respecteren haar keuze en wensen haar het beste voor de toekomst. Free a Girl is een organisatie die werd opgericht in 2008 door onder anderen Yolanthe Cabau, en werkt tegen de uitbuiting van meisjes wereldwijd.

Moeder Antje

Op deze geruchten heeft ook de moeder van Romy gereageerd, Antje Monteiro. Zij is een bekende zangeres. Antje heeft gezegd dat de verhalen over Romy’s gedrag tijdens de trip naar Brazilië absoluut niet kloppen. Ook vertelde ze dat ze bezig zijn met een reactie vanuit hun kant.

↡ Bekijk hier de video ↡