Echte Gooise Moeder Bo Wilkes openhartig over verwijderen baarmoeder

schermafbeelding 2023 08 01 om 151554
Bo Wilkes, bekend van onder andere Echte Gooische Moeders, is erg verdrietig over haar HPV-behandelingen. Ze heeft te maken gehad met verontrustende medische resultaten en moet nu onder het mes. Ze vertelt hier openhartig over bij Kek Mama.

Bo Wilkes

Bo Wilkes (37) is een vrolijke moeder met drie kinderen, een leuke man, en ze is bekend op tv en internet. Klinkt als een ideaal leven en dat krijgt ze van haar vriendinnen vaak te horen. Echter is er toch iets mis met haar gezondheid. Drie jaar geleden kreeg ze te horen dat er iets mis was met haar uitstrijkjes. Dit werd erger en ze heeft nu een behandeling nodig. Bo zegt dat dit haar diep raakt, meer dan ze soms wil toegeven. Ze is een positief persoon en zegt: "Voor alles is een oplossing en ik ben blij dat ik een waarschuwing krijg." Maar ze moet nu een moeilijke keuze maken: haar baarmoeder laten weghalen. Ze is dankbaar dat dit nu nog kan, maar ze vindt het heel zwaar.

De moeilijke keuze

Bo vraagt zich af of ze zich nog mooi zal voelen zonder baarmoeder. Maar ze weet dat ze de juiste keuze maakt: "Ik zou het mezelf nooit vergeven als ik me nu niet liet behandelen." Ze lacht en zegt dat haar baarmoeder haar werk al heeft gedaan. Maar ondanks dat ze positief probeert te blijven, is dat niet altijd makkelijk. Een keer moest ze huilen toen ze onder verdoving moest. Ze zegt dat dit misschien betekent dat het haar meer raakt dan ze wil toegeven.

Behandelingen

Onlangs heeft Bo een behandeling gehad waarbij een stukje van haar baarmoedermond is weggehaald, lisexcisie. Ook heeft Bo Wilkes laten weten via Instagram dat ze een conisatie is ondergaan. Hierbij werd een kegelvormig stukje van de baarmoeder is verwijderd. Heftig!

↡ Bekijk hier de video ↡