Lil' Kleine reageert op kritiek Jaimie Vaes over documentaire

2019 jaimie vaes lil kleine
Onlangs bracht Lil' Kleine een documentaire uit over zijn leven nadat hij slecht in het nieuws kwam door aantijgingen van ex Jaimie Vaes. Hij trok zich tijdelijk terug naar Dubai, om vervolgens terug te komen met een documentaire en een persronde - toevallig in dezelfde week als de release van zijn nieuwe single. Deze aanpak lijkt te werken, maar niet iedereen is blij met de documentaire. Zijn ex, Jaimie Vaes, heeft nu haar ongenoegen geuit over de inhoud ervan.

Jaimie Vaes over docu Lil' Kleine

In een interview met RTL Boulevard heeft Jaimie haar gevoelens geuit over de driedelige documentaire, waar ze aanvankelijk niet op wilde reageren. Bij haar eerste poging om de documentaire te bekijken, schakelde ze de tv meteen uit omdat ze haar eigen gezicht zag en haar eigen stem hoorde. Ze uitte haar bezorgdheid over hoe ze wordt neergezet, met name dat ze wordt afgebeeld als een losgeslagen moeder.

Beloftes niet nagekomen

Het probleem ligt volgens Jaimie in het feit dat Lil Kleine haar beloofde niet in de documentaire te verschijnen en zelfkritiek te tonen. Deze beloftes zijn echter niet nagekomen, wat voor Jaimie teleurstellend was. Ze hoopte dat hij aan zichzelf zou werken en een beter persoon en vader zou worden, maar voelt zich nu onderuit getrapt om zijn eigen reputatie te beschermen.

Lil' Kleine over kritiek Jaimie

Jaimie benadrukt dat, ondanks deze situatie, ze uiteindelijk als ouders van hun zoontje Lío zullen blijven samenwerken. Helaas heeft de relatie tussen haar en Lil Kleine sinds de release van de documentaire geleden, en dat vindt ze treurig. Jaimie beweert dat de producent meerdere keren aanbood om haar de documentaire te laten zien voordat deze werd uitgebracht, maar dat ze dat aanbod afwees. Lil Kleine heeft via Boulevard laten weten dat de producent haar meerdere kansen gaf om de documentaire vooraf te bekijken, maar dat ze hierop niet is ingegaan.

↡ Bekijk hier de video ↡