Fans over Esmee van Kampen: ''Denkt dat ze Taylor Swift is''

schermafbeelding 2024 02 03 om 091113
Sommige artiesten delen graag momenten met hun fans en staan enthousiast op de foto, maar Esmee van Kampen lijkt een andere benadering te hebben. Er zijn beweringen dat Esmee sterallures vertoont en niet altijd even vriendelijk is jegens haar fans. Een bron deelde haar ervaring met Juicechannel, waaruit blijkt dat Esmee zich achter de schermen soms anders gedraagt dan verwacht.

Esmee van Kampen

Volgens de bron was ze ooit bij een concert van Esmee en liep ze met haar vrienden door de hal op weg naar het toilet. Daar kwamen ze Esmee tegen, en ze wilden graag met haar op de foto. Toen ze haar vriendelijk vroegen of dat mogelijk was, reageerde Esmee volgens de bron arrogant. Ze zou hebben gezegd: "Daar begin ik niet aan, want dan wil iedereen dat" en "Ik ben hier in mijn privétijd," met een toon alsof ze van groot belang was.
De bron merkte op dat er op dat moment niemand anders in de hal was, en begreep niet waarom Esmee zo reageerde. Ze begrijpt dat een artiest misschien niet altijd zin heeft in foto's, maar vond dat Esmee zich gedroeg alsof ze constant werd belaagd, wat niet het geval was. Deze ervaring zorgde ervoor dat de bron teleurgesteld raakte in Esmee's persoonlijkheid.

Andere negatieve ervaring met Esmee van Kampen

Een andere bron deelde een incident waarin Esmee erg boos op haar werd. Volgens de bron wilde Esmee aangifte tegen haar doen toen ze twaalf jaar oud was, allemaal vanwege het plaatsen van een screenshot van Esmee's Instagramverhaal op haar eigen verhaal. De bron merkte op dat het twijfelachtig was of de politie zo'n aangifte tegen een twaalfjarige serieus zou nemen.
Deze verhalen over Esmee's gedrag hebben sommige fans teleurgesteld en doen twijfelen aan haar vriendelijkheid en nederigheid buiten de schijnwerpers. Het is belangrijk op te merken dat het hier om individuele ervaringen gaat en niet representatief hoeven te zijn voor haar gedrag in het algemeen.

↡ Bekijk hier de video ↡