Zien: Zó zag Peter Gillis er vroeger uit

editorial landscape
Heel wat kilootjes en haaruitval geleden rockte campinggigant Peter Gillis nog een volle kop met haar en bijpassende maffiasnor. Er is een oude foto boven water gekomen waarin we Peter in die staat hotdogs, burgers en verse slaatjes zien verkopen in zijn eigen kraam.

Oude foto

Het is ons allen bekend dat Peter Gillis redelijk wat kilo's is afgevallen de laatste tijd, want meneer heeft zijn afslankproces enthousiast gedeeld op Social media. Toch komt dit blijkbaar nog lang niet in de buurt bij de body die Gillis zo'n 40 jaar geleden sportte. Peter deelde jaren geleden een foto waarin hij laat zien dat hij altijd hard gewerkt heeft, en fans hebben dit plaatje nu herontdekt.

Harde werker

Gillis schreef erbij: "Ik heb van jongs af aan hard gewerkt… Deze foto komt uit het fotokatern van mijn boek 'Peter Gillis: Massa is Kassa'. Naast het werken bij de slager, had ik mijn eigen kraam waar ik o.a. hamburgers, hotdogs en verse slaatjes verkocht. Als je wat wil bereiken, dan moet je er hard voor werken. Ik ben dan ook blij dat de winkels en horeca in Nederland weer open zijn! Ben je benieuwd naar het boek? Vergeet dan niet om even langs te gaan bij een boekhandel om de biografie 'Peter Gillis: Massa is kassa' te kopen. 😉 Of koop 'm online in de hatseflatshop natuurlijk..." Natuurlijk kan hij het zoals altijd niet laten om nog even reclame te maken voor zijn eigen merk.

Charmant

Een veel slankere Peter Gillis die ons toelacht inclusief vlassnorretje. Wat een transformatie. Geen wonder dat vrouwen als bosjes vielen voor de charmante Limburger. Tegenwoordig is dat natuurlijk onderneemster Wendy van Hout, waar Peter nu al in het huwelijksbootje mee wil stappen. Zij heeft er blijkbaar geen problemen mee dat Gillis tegenwoordig een kale knikker en heel wat kilootjes erbij heeft. Maar meneer heeft natuurlijk wel een dikke portemonnee.