Komt er een plottwist voor Malou en Sarath in MAFS?

051517x0
Malou en Sarath, deelnemers aan MAFS, houden de kijkers van het programma in spanning. Hoewel ze elkaar voor het eerst ontmoetten bij het altaar, lijkt er geen perfecte match te zijn. Sarath is erg enthousiast over Malou, maar zij lijkt minder geïnteresseerd. Jordi Versteegden, een van de experts in het programma, heeft echter nog hoop voor dit koppel en deelt zijn optimisme in de podcast van De T kijkt TV.

Jordi Versteegden over Malou en Sarath in MAFS

Jordi Versteegden speculeert dat Malou en Sarath
wellicht nog voor een verrassende wending in het seizoen kunnen zorgen. Hij gelooft dat dit wel eens de grote verrassing van het seizoen zou kunnen worden. "Ik denk dus dat dit stiekem uiteindelijk weer goed gaat komen. Dat denk ik," laat hij weten in de podcast.

Vertrouwen in MAFSp

Aan de andere kant van het spectrum staat Hein Keijser, die geen vertrouwen heeft in een succesvolle afloop voor het stel. Hij is zelfs zo zeker van zijn zaak dat hij bereid is om een weddenschap aan te gaan. Als Malou en Sarath inderdaad weer bij elkaar komen, zal Hein Jordi trakteren op een fles wijn. Eva van Riet merkt op dat Hein deze weddenschap wel eens zou kunnen verliezen, vooral omdat Malou heeft laten doorschemeren dat ze ergens diep van binnen wel gevoelens heeft voor Sarath. Of Malou en Sarath daadwerkelijk weer bij elkaar komen, zal de komende weken in MAFS blijken.

↡ Bekijk hier de video ↡