Anna Nooshin bevallen van eerste kindje: ''Hi Nala''

schermafbeelding 2023 08 16 om 162151
Anna Nooshin en Thijs Boermans zijn de trotse ouders geworden van hun eerste kindje, dat ze Nala hebben genoemd. Het stel deelde het blijde nieuws via Instagram met een ontroerende zwart-witvideo waarin ze de handjes en voetjes van hun pasgeboren baby lieten zien. Anna, 37 jaar oud, kondigde in augustus aan dat zij en de 27-jarige acteur Thijs Boermans in blijde verwachting waren.

Anna Nooshin bevallen

Na maanden van spanning en verwachting hebben Anna en Thijs Boermans eindelijk hun kleine Nala in hun armen mogen verwelkomen. De aankondiging van de geboorte werd met veel liefde gedeeld op sociale media, waarbij de kersverse ouders hun oprechte vreugde over de komst van hun dochter deelden.

Anna Nooshin en Thijs Boermans

Anna, een bekende influencer en zakenvrouw, en Thijs Boermans, een talentvolle acteur, hebben hun reis naar het ouderschap met hun volgers gedeeld, waardoor ze deel uitmaakten van dit bijzondere avontuur. De aankondiging van de zwangerschap in augustus 2023 bracht veel blijdschap bij hun fans en volgers, en velen hebben sindsdien uitgekeken naar dit prachtige moment.

↡ Bekijk hier de video ↡