Einde aan verdelingsstrijd over waterkokers en broodroosters van Jaimie Vaes en Lil’ Kleine

2019 jaimie vaes lil kleine
Lil' Kleine en Jaimie Vaes hebben na maanden van onenigheid eindelijk een akkoord bereikt over de verdeling van hun gezamenlijke bezittingen zoals broodroosters, waterkokers en een kruimeldief.

Einde aan de verdelingsstrijd

Vannacht bereikten Lil' Kleine (28), wiens echte naam Jorik Scholten is, en Jaimie Vaes (33) een overeenkomst over de verdeling van hun inboedel. Dit nieuws werd bevestigd door de rechtbank Amsterdam na berichtgeving van Shownieuws. Zo lijkt het erop dat er een besluit is genomen over wie enkele van hun dagelijkse huishoudelijke artikelen, waaronder het broodrooster en de waterkoker, mag houden. Eerder dit jaar had de rechter al besloten over de verdeling van een aantal peperdure horloges tussen het duo.

Relatie Jaimie Vaes en Lil’ Kleine

De relatie tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes heeft de afgelopen tijd veel media-aandacht gekregen. Jaimie diende vorig jaar een aangifte in tegen haar ex vanwege mishandeling. Deze zaak kwam aan het licht nadat beelden van het incident op social media verschenen. De verhalen over hun heftige ruzies en het contact tussen de rapper en hun zoontje Lío werden breed uitgemeten in de media. Jaimie vertelde eerder dat het contact tussen Lil' Kleine en hun zoon nu gestaag verbetert.

Jaimie Vaes terug

Jaimie is de laatste tijd erg vaak in het nieuws. Zo is zij deze maand in de Playboy
verschenen waar ze naakt heeft geposeerd én is bekend gemaakt dat ze in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson
te zien zal zijn. Verder is ze na het gedoe met haar ex Lil’ Kleine wel weer gelukkig in de liefde. Dit maakte ze eerder deze maand bekend. Ze is weer samen met Afshin Momadi. Met hem had ze eerder al een relatie.

↡ Bekijk hier de video ↡