Deze oud-deelnemers Temptation Island te zien in nieuwe seizoen Echte Meisjes in de Jungle?

emidj group 01 def met valerio 02 1673340744
Fans van Echte Meisjes In De Jungle kunnen binnenkort waarschijnlijk een nieuwe dosis van hun favoriete show verwachten. Deze roddel doet al een tijdje zijn ronde. Inmiddels zijn er ook al wat namen genoemd door juicechannel over de toekomstige deelnemers.

Echte Meisjes In De Jungle

Het concept van Echte Meisjes werd voor het eerst gelanceerd in 2011, waarna in 2012 en 2013 respectievelijk het tweede en derde seizoen volgden. Hierna volgde een pauze van tien jaar voordat Videoland besloot de show nieuw leven in te blazen. De show draait om 12 'echte meisjes' die de jungle in gaan en in teams tegen elkaar strijden voor de eretitel van 'queen of the jungle'. Typerend voor de deelnemers is hun liefde voor luxe, wat zorgt voor hilarische momenten wanneer ze worden geconfronteerd met de rauwe realiteit van de jungle.
schermafbeelding 2023 08 16 om 112432
schermafbeelding 2023 08 16 om 112527

Geruchten over Echte Meisjes In De Jungle

Na het succes van de revival van het programma, gonsde het al snel van de geruchten over een vervolg. Bronnen zoals juicehannel hebben bevestigd dat een nieuw seizoen in de maak is. In Instagram Stories wordt onthuld: "Na het succes van het vorige seizoen, werkt de productie nu aan een tweede seizoen van Echte Meisjes in de Jungle". Opnames zijn naar verluidt gepland voor september.

Mogelijke deelnemers van het nieuwe seizoen

Het roddelkanaal heeft ook al wat namen vrijgegeven over de toekomstige deelnemers. Zo werd eerder bekend dat Esmee Ipema terug zou keren en dit keer niet alleen. Haar zus Sharon Ipema zal haar dit keer vergezellen. De zogenaamde 'terror twins', bekend van Ex on the Beach, zouden dus mogelijk hun televisiecomeback maken. Nu gaan er geruchten dat Shanta en Shirley, bekend van Temptation Islan
d, ook deel zullen uitmaken van de cast. Deze meiden staan bekend om hun onverschrokken houding en zou zeker voor extra pit zorgen in de jungle.
Beeld: RTL, Videoland

↡ Bekijk hier de video ↡