Weekhoroscoop 25 maart

dalle 2024 03 26 103727 imagine a serene and mystical atmosphere where the night sky illuminated by a dazzling constellation merges with the silhouette of a person deep in

Ram

Deze week zul je een ongekende vastberadenheid ervaren, Rammetje. Kijk, je bent misschien wat vurig en hebt het idee dat mensen dat een beetje intimiderend vinden, maar het is prachtig! Laat die saaie mensen maar lekker denken met hun bek. Dit is jouw week!

Stier

Jouw vrienden kennen jou als een praktisch mens, maar deze week ben je klaar voor nieuwe personen. Jezelf openstellen voor verandering is soms lastig, dat snappen we helemaal, maar het is niet slecht om eens uit je comfortzone te stappen. Hup, Stier, tijd om op avontuur te gaan!

Tweelingen

Communiceren. Ja, dat is iets wat mensen om je heen deze week niet helemaal lukt. Vet kut. Voor jou is het belangrijk dat je eerlijk en open blijft, Tweelingen. En wees voorbereid: deze week ga je nieuwe dingen leren van mensen die je niet had verwacht…

Kreeft

Lieve Kreeft, raakt je hoofd niet een beetje vol van dat zorgen voor anderen? Denk eens aan jezelf, want jij bent ook hartstikke belangrijk! Daarom staat deze week in het teken van self-care. En oh ja, een extra wijntje op de vrijdagavond hoort daar zéker bij.

Leeuw

Deze week staat in het teken van zelfexpressie voor jou, Leeuwtje. Laat je creativiteit de vrije loop en wie weet wat het allemaal wel niet brengt. Binnen de kortste keren merk je dat je met een beetje creativiteit ver kan komen. Spoiler alert: op werk bijvoorbeeld.

Maagd

Jeetje, wat kan jij toch kritisch voor jezelf zijn, Maagd. Deze week is het tijd om wat mildheid toe te laten. Focus op jezelf en geef jezelf een beetje ruimte. Niet altijd alles hoeft en kan perfect, hè!

Weegschaal

Makkelijker gezegd dan gedaan, maar het is belangrijk dat je deze week de balans tussen privé, werk, rust en actie vindt. En dat gaat je lukken, hoor! Wanneer je in evenwicht bent, zul je merken dat alles soepeler verloopt.

Schorpioen

Voor jou voelt deze week weer als zo’n week waarin alles hetzelfde is. Het is tijd voor verandering, transformatie! Maar, Schorpioentje, dan is het ook belangrijk dat je je openstelt voor verandering. Wat dacht je van een andere omgeving? Een weekendje weg?

Boogschutter

Oh ja, Boogschutter, de sterren liegen niet: love is on its way! Het voelde de afgelopen tijd alsof alles net niet lekker liep in de liefde, maar geen zorgen: het komt en het gaat beter zijn dan ooit.

Steenbok

Er zijn wat bobbels op de weg geweest voor jou, Steenbok. Deze week lijkt de weg eindelijk vlak te zijn: deze week gaat voor jou het begin zijn van fantastische, hernieuwde maanden. Bereid jezelf voor!

Waterman

Oké, we weten het allemaal: mensen kunnen behoorlijk kut zijn. Maar de sterren voorspellen deze week iets heel goeds: omdat veel mensen je de laatste tijd teleurgesteld hebben, is het nu tijd dat er nieuwe, goede personen in je leven komen. Wooeehoe!

Vissen

Als Vissen ben je altijd diep verbonden met je emoties, maar dit jaar is het tijd om je intuïtie te vertrouwen en je dromen na te jagen. Laat je fantasie de vrije loop en wees niet bang om groots te dromen. Alles is mogelijk als je gelooft in jezelf.