Dit is wanneer we de reboot van Wizards of Waverly Place met Selena Gomez kunnen zien

tcdwiof ec024 e1711131145822
Disney heeft aangekondigd dat de langverwachte reboot van de populaire tienerserie 'Wizards of Waverly Place' dit najaar zal verschijnen. Selena Gomez, die als klein meisje te zien was in de originele serie, zal niet alleen een gastrol hebben maar ook een van de uitvoerend producenten zijn.

Reboot Wizards of Waverly Place

Selena Gomez deelde haar opwinding over de reboot op Instagram, waar ze reageerde met de woorden: 'WE ZIJN TERUG!! ZOOOO DANKBAAR. MAGIE.' De nieuwe serie belooft een nostalgische terugkeer naar de geliefde wereld van de tovenaarsfamilie Russo, waarin Gomez's personage Alex centraal zal staan.

Verhaallijn van de reboot

Volgens bronnen zal de reboot draaien om het originele personage Justin Russo, gespeeld door David Henrie. Justin probeert een normaal leven te leiden met zijn gezin, maar zijn plannen worden verstoord wanneer zijn zus Alex (gespeeld door Selena Gomez) terugkeert en hem opnieuw betrekt bij de magische wereld van de tovenaars. Met de terugkeer van bekende personages en nieuwe avonturen belooft de reboot de fans weer mee te nemen op een betoverende reis.