Wow. Jerney uit Married at First Sight is 25+ kilo afgevallen

jerney mafs afgevallen
Onze favoriete goedlachse deelnemer uit MAFS 2024 heeft het internet op stelten gezet. Met een strijdplan tegen de kilo's en een zwak voor wijntjes tijdens romantische etentjes heeft deze krachtige vrouw een ware metamorfose ondergaan.

Jerney van Hasseld is kilo's kwijt

Haar weg naar een slanker bestaan begon vóór de camera's draaiden. Met 108 kilo op de teller zette Jerney een doel voor ogen. Die spreekwoordelijke knop ging om. Bij de MAFS-testdag, waar elk detail onder de loep wordt genomen, tikte de weegschaal 97 kilo aan. Een moment van openbaring voor Jerney, want buiten haarzelf had niemand ooit haar gewicht gezien.

MAFS-weegschaalmomentje

Toen Carlo Boszhard haar vertelde dat er een match gevonden was stond de teller op 94 kilo. Met discipline en een nieuwe levensstijf bleef Jerney haar pad volgen. En nu met 81 kilo op de weegschaal, straalt Jerney meer dan ooit. Trots, maar met de nodige zelfreflectie, deelt ze haar verhaal. Is ze waar ze wil zijn? Misschien niet helemaal. Maar laat één ding duidelijk zijn: haar onzekerheden hebben niet het laatste woord.
De transformatie is vastgelegd in een voor en na foto, waarbij vooral haar strakke kaaklijn de show steelt. Hallo, nieuwe Jerney!
Bekijk de nieuwe Jerney hieronder: