Jandino in zee gegooid door bekende kickbokser

rico verhoeven jandino asporaat
Dat Rico Verhoeven en Jandino Asporaat een innige vriendschap met elkaar hebben is al jaren bekend. Sterker nog, de twee gaan om de haverklap met elkaar op vakantie, waarbij de kampioen van de Glory-zwaargewichten maar wat graag laat zien wat hij in huis heeft.
Bekijk de beelden hieronder:

Opsteker voor Jandino: Bon Bini: Bangkok is een hit

De film Bon Bini: Bangkok Nights heeft onlangs de grens van een half miljoen bioscoopbezoekers gepasseerd. Dat heeft distributeur WW Entertainment bekendgemaakt. Het is de eerste Nederlandse bioscoopfilm die zoveel kaartjes heeft verkocht sinds het eerste deel van De Tatta's begin vorig jaar.
Het vierde deel in de Bon Bini-reeks werd vorige maand al bekroond met een Platina Film voor 400.000 bezoekers. De teller kan nog verder oplopen, want de film draait nog volop in de bioscopen.
In Bon Bini: Bangkok Nights wil Judeska, het personage van hoofdrolspeler Jandino Asporaat, haar fastfoodketen FC Kip uitbreiden naar Thailand. Daarvoor sluit ze een lening af bij een malafide Aziatische zakenmagnaat. Naast Asporaat zijn er rollen voor onder anderen Sergio Romero IJssel, Alpha Oumar Barry en Phi Nguyen.