Jandino Asporaat reageert op felle kritiek op prijzen FC Kip restaurant

image 2023 12 05 193734
Jandino Asporaat heeft gereageerd op de stevige kritiek die is geuit over zijn restaurant FC Kip. Vanwege de hoge prijzen denken veel mensen dat het restaurant niet lang blijft bestaan. "Dit is een hype.”

Kritiek op FC Kip

Fans waren geschokt toen ze bij de opening van Jandino Asporaat's kiprestaurant een paar stukjes kip bestelden en bijna vijftig euro moesten neertellen. "Ik dacht ook al: dat is niet goedkoop. Ik kon beter naar een restaurant gaan," zei een fan in gesprek met De Telegraaf.
Veel mensen vragen zich af of Jandino zijn enorme investering wel zal terugverdienen. "Je hebt een gigantische keuken en dat is niet goedkoop, hè? Zo’n keuken kost zo twee of drie ton. Dat is echt wel dat je denkt: oeh, spannend, even een lening afsluiten," zei Miljuschka Witzenhausen in RTL Boulevard. Ook Wilfred Genee gelooft niet dat FC Kip een succes zal blijven. "Is dat niet een trend? Dat mensen na een week of drie denken: FC Kip, zoek het uit!" zei hij in Vandaag Inside.
Jandino heeft via Instagram gereageerd op de kritiek, bekijk het hieronder.

Reactie Jandino

Jandino reageerde dus via Instagram op de kritiek die zijn kip-restaurant heeft gekregen. "Zie gisteren weer in de zaak, allemaal lachende mensen en besef dat dit veel verder gaat dan een droom. Dit is meer dan lekkere kip," schreef Jandino op Instagram. "Voor FC Kip openging, schreven ze: ‘Nu is het te laat, had hij tien jaar geleden moeten doen.’ Na een week mega succes, vallen ze over elkaar heen om te schrijven: ‘Het is een hype, dit is zo voorbij.’ Op zulke momenten moet je teruggaan naar binnen, terug naar God, en beseffen dat deze droom aan jou is gegeven, niet aan iemand anders."

↡ Bekijk hier de video ↡