Verhitte ruzie over Satisfyer tussen Catherine Keyl en Harry Mens

0428 catherine harry
De gemiddelde Nederlandse vrouw kan hem niet meer wegdenken uit haar nachtkastje: wonder-speeltje de 'Satisfyer'. Zo ook Catherine Keyl, die zo verzot is op haar vibrerend stuk plastic dat ze er een column over schreef in de Telegraaf. Dit ter verbijstering van Harry Mens, die niet snapt waarom een krant zulk soort teksten zou printen.

Voor vrouwen

In het programma van Harry, Business Class, wordt Catherine op het matje geroepen om eens goed aan de tand gevoeld te worden. Harry bekent aan Catherine dat hij niet precies weet wat een Satisfyer is. “Dat zijn luchtdrukvibrators”, legt de televisiediva uit. “Dat wil zeggen: die kloppen en die zuigen, tegelijkertijd. Het is niet voor jou, het is voor vrouwen.” 

Mannen de deur uit

Daarop reageert Harry ietwat getergd: “De mannen worden de deur uit gedaan?" Hier reageert Catherine op: “Nou, dat was dus eigenlijk de reden waarom ik die column schreef, want ik had een vriendje die al de hele tijd een vrouw wil versieren en toen lag ze in scheiding, maar zei ze: ‘Ach, je hoeft mij niet meer te versieren, want ik heb een Satisfyer en ben daar heel erg blij mee."'

Troep

Als verassing gooit Harry op een gegeven moment een exemplaar op tafel. Hij moet daar wel nog even bij melden dat hij maar niks snapt van het hele Satisfyer fenomeen.“Ik heb aan een van de dames gevraagd om het dorp even in te gaan. De Kruidvat was uitverkocht, het loopt als een trein begrijp ik. Dat gaat toch fout? Als een man en vrouw de liefde met elkaar bedrijven, heb je toch die troep niet nodig?”

Gezeur

Zo gaat de discussie nog even door. Harry meent dat mannen geweldige minnaars zijn, maar Catherine is daar niet zo zeker van. Zij vindt dat de luchtdrukvibrator het een stuk beter doet dan de gemiddelde vent. Ook moet Harry nog even commentaar geven op de Telegraaf, die haar column over het seksspeeltje heeft gepubliceerd: “Nou, ik vind dat jij raar doet met zo’n rubriek. Ik snap de directie van De Telegraaf niet, dat ze dat accepteren, zo’n column.” Maar Catherine maakt dan toch even korte metten met het gezeur: “Ik zal je wat vertellen: deze column werd met grote ovatie geaccepteerd, omdat iedereen in de wereld weet wat de Satisfyer is, behalve jij. Ze zijn overal te koop en het is een heerlijk apparaat.”

Poll