Kijktips! Déze films en series verschijnen in mei op Netflix

aaaaqyysonbwvhrv xx42m8kijtr7aciy1bhm2zkuwmre3wpurs 28m23rvbqehvnuwozjibe8sj8ntnt6g9bc1xb4wivabbkcyc1tmpu7icm2zlekeskddlrmljifsgeyyjqsmk3f43ch3lcwh6ocwxi6ai1ec
De maand april is weer voorbij gevlogen, en voor je het weet staat streaming platform Netflix vol met allerhande nieuwe films en series. Wij zetten voor je op een rijtje welke van deze de moeite waard zijn.

Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn

Als je behoefte hebt aan een echte Nederlandse feel good-film ben je hier aan het juiste adres. In het tweede deel van de film’ Alles is zoals het moet zijn’ zijn er inmiddels een paar jaar verstreken en na een pijnlijke break-up is het leven van Iris dan eindelijk echt zoals het zou moeten zijn! Ze is zwanger van haar grote liefde Reza, haar zoontje is dol op hem en als hij na de bevalling ook nog op één knie gaat, is alles een grote roze wolk. Of...toch niet? 

Mijn Beste Vriendin Anne Frank

We duiken in het (nagespeelde en waargebeurde) verhaal van de hartsvriendinnen Hannah Goslar (1928) en Anne Frank (1929). Hannah wordt enkele dagen voor de bevrijding opgesloten in kamp Bergen-Belsen en denkt daar terug aan haar tijd in Amsterdam met haar beste vriendin Anne tijdens de eerste jaren van de oorlog. Hannah komt erachter dat Anne zich ook in het kamp bevindt, gescheiden door een muur, de avond voordat Hannah en haar familie worden ingeruild voor Duitse gevangenen. Een ontroerende film,  maar ook een heel belangrijk stuk geschiedenis. 

Bridgerton Seizoen 3

Kostuumdrama-lovers opgelet! Het is weer bijna zover: Bridgerton seizoen 3 komt eraan, en dat betekent nieuwe romances en verassingsmomenten. In dit nieuwe deel volgen we muurbloempje (en geheime roddelbladschrijfster) Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en haar al lang bestaande crush, wereldreiziger Colin Bridgerton (Luke Newton). Zoals de nieuwe trailer laat zien, zou er tussen hen wel eens meer dan ‘vriendschap’ kunnen bloeien.

Mother of the Bride

Fan van iCarly? Actrice Miranda Cosgrove verschijnt in een nieuwe romcom! Lana's dochter Emma (gespeeld door Miranda) keert terug uit Londen en kondigt aan dat ze volgende maand gaat trouwen. De zaken worden ingewikkelder wanneer Lana ontdekt dat de man die Emma's hart heeft gestolen de zoon is van de man die jaren geleden het hare brak. 

Atlas

Atlas is een spannende film met een technologisch tintje. Atlas Shepherd (gespeeld door niemand minder dan Jennifer Lopez), een briljante maar misantropische data-analist met een diep wantrouwen tegenover kunstmatige intelligentie, sluit zich aan bij een missie om een ​​afvallige robot te vangen met wie ze een mysterieus verleden deelt. Wanneer plannen mislopen, is haar enige hoop om de toekomst van de mensheid te redden van AI door erop te vertrouwen.