Costa!!-serie: op déze datum staan alle afleveringen op Netflix

screenshot 2024 04 25 at 144922
In 2022 verscheen iconische film Costa!!, waarin hoofdpersonage Anna naar Spanje afreist om erachter te komen hoe haar moeder was op haar leeftijd terwijl ze propper was in een van de grootste clubs in Lloret. Voor fans van de film hebben we goed nieuws: binnenkort zullen alle afleveringen van Costa!! de serie beschikbaar zijn om te streamen op Netflix.

Battle of the stars

In Costa!! de film bundelen Anna en haar vrienden hun krachten en gingen ze tot het uiterste om de ‘Battle of the Bars’ te winnen en Costa weer de meest happening club van de Spaanse strip te maken. Het verhaal viel zo in de smaak bij het publiek dat er een serie wordt geproduceerd, speciaal voor streamingplatform Netflix. Hierin keert een deel van de originele cast terug. 

Streaming datum

Bekende gezichten als Roeland Fernhout, Oscar Aerts en Sinan Eroglu zijn weer van de partij. Daarnaast kunnen we ook een aantal nieuwe acteurs verwachten in de serie, waaronder de getalenteerde Bo Martens, bekend van F*ck de liefde, de charmante Hamza Othman, voormalig GTST-ster, en de veelbelovende actrice Jatou Sumbunu. Wanneer de show te streamen is? Dat kan vanaf 2 mei! Voor wat voorpret is de trailer HIER te bekijken.