Boer Zoekt Vrouw-Annemiek showt dikke babybuik

b3a52c8dd405887eb2b6f757d0b24f34060020499bf6df31c9c2ba24365dbbc8
Annemiek was in de 2019-editie van Boer Zoekt Vrouw op zoek naar de liefde, die ze in het programma helaas niet vond. Ondertussen zit de boerin wel op een ware roze wolk en deelt ze een hoogzwanger kiekje. Dit natuurlijk in een Hollands weiland tussen de koeien.

Honderden brieven

Toen Annemiek meedeed aan Boer zoekt Vrouw kreeg ze honderden brieven van mannen die in haar geïnteresseerd waren. 633 waren het er om precies te zijn. Keuze genoeg, zou je denken. Naarmate het seizoen vorderde, leek de twijfel echter steeds meer bij haar toe te slaan. Was ze wel toe aan een man in haar leven? Ze kreeg uiteindelijk wat gevoelens voor Erik, maar omdat de angst het toch van de liefde won, stuurde ze hem van haar erf af.

Dolgelukkig

Ondertussen is de veehoudster dolgelukkig met een nieuwe liefde, die ze echter wél buiten beeld houdt. In een interview met De Telegraaf gaf ze dit aan. "Er is iemand in mijn leven en meer zeg ik er niet over". Wel vertelde ze dolgelukkig te zijn. “Hij is heel slim. Ik vind hem zelf heel knap. Hij is heel rustig, heel stabiel, ondernemend. En hij laat me echt voelen dat ik zijn meisje ben en daar word ik blij van.”

Zwangerschapsshoot

Gisteren verscheen er een update op de Social Media van Annemiek, waarin we haar stralend en hoogzwanger tussen de koeien zien staan. "Zwangerschapshoot tussen onze koetjes 🥰!De laste lootje en alles gaat goed met onze baby en ook met mijn 😉!", luidt het onderschrift. De populaire boerin is in mei uitgerekend.