Hans en Annette uit Boer Zoekt Vrouw geven een liefdesupdate

screenshot 2024 04 21 at 165828
In 2021 vond Hans in Boer Zoekt Vrouw de liefde in Annette. De twee zijn nog altijd stapelgek op elkaar en laten aan Vrouw weten hoe het nu met hun gaat. 

Modder

Nederland smult jaarlijks van ultiem genietprogramma Boer Zoekt Vrouw, waarin mannelijke én vrouwelijke boeren op zoek gaan naar een wederhelft die niet bang is voor modder aan de schoenen of gruwelijk vroege wekkers. Helaas lukt het de boeren niet altijd om hun prins(es) op het witte paard te vinden, maar er zijn ook enkele succesverhalen.

'Heel dankbaar'

Een jaar nadat Annette Hans ontmoette in het programma trok ze al bij hem in, en het geluk kan nog steeds niet op: “In twee jaar tijd stond mijn leven op z’n kop. Andere man, ander huis en andere baan. Ik vind het heel bijzonder dat je op latere leeftijd nog zo gelukkig met elkaar kunt zijn; ik ben 62 en Hans is tien jaar ouder. Het gaat heel goed tussen ons. Ik ben ontzettend blij met Hans en heel dankbaar.”

Roze wolk

De twee hebben de balans in hun leven goed gevonden. Annette werkt drie dagen per week in een kledingwinkel bij Hans in de buurt en helpt af en toe een handje mee op de boerderij. Ook past ze zo nu en dan op haar kleinkinderen in Zeeland. Dit alles gaat gepaard met het gevoel alsof ze op een roze wolk zweeft. “Ik wil honderd met je worden, dat zeg ik weleens gekscherend tegen Hans. We hebben elkaar op late leeftijd ontmoet, dus die tijd willen we nog graag benutten.” Voor nog meer romantisch videomateriaal van het koppel, klik HIER.