Droombaan! Gooische Vrouwen zoekt nieuwe figuranten

6481773 bsr agency 1
De populaire serie Gooische Vrouwen keert eindelijk terug, en iedereen doet weer mee. Naast het feit dat de serie een comeback maakt, is er nog een groter nieuwtje: de show zoekt namelijk nog naar figuranten voor het nieuwe deel.

Nieuw seizoen

Volgens Linda de Mol keren alle bekende gezichten terug in de serie, zo schrijft ze op de site LINDA. "Ik verheug me er enorm op om met Susan, Tjitske, Lies en Will, die ook in het echte leven ware vriendinnen bleken te zijn, volgend jaar te gaan draaien”, aldus De Mol. ,"Will Koopman zal opnieuw de regie voor haar rekening nemen en echt iedereen doet weer mee. Alle vier de Gooische Vrouwen, Martin Morero, tante Cor, Dokter Rossi, Yari...”

Op zoek naar enthousiaste figuranten

Dat belooft dus wat! Het enige dat beter zou zijn dan met een boekje en dekentje op de bank van de show zitten te smullen, is hier zelf deel van uitmaken. En laat dit nou net mogelijk zijn. "Wij zijn voor dit nieuwe seizoen op zoek naar enthousiaste figuranten", wordt er op de website van Blue Circle casting geschreven.

Rollen

De makers zijn nog op zoek naar onder andere bezoekers van een lunchroom, restaurant en club, maar dit is pas het begin van de waslijst. Wil je echt in het oog springen? Dan kun je je ook opgeven als edelfigurant. Als edelfigurant heb je net iets meer tekst en val je meer op. Als je dus echt serieus bent over een acteercarrière kun je je kans nu grijpen! Alle figurantenrollen worden ook vergezeld van een vergoeding.

Opgeven

Het nieuwe seizoen kunnen we eind 2024 verwachten. Als je geïnteresseerd bent in een figurantenrol kun je je hier opgeven. Wij zeggen, gewoon doen!