Winter vol Liefde-Joshua is aan het daten: 'Weet heel goed wat ik niet wil'

joshua luza winter vol liefde
Joshua Luza, bekend uit televisieprogramma Winter Vol Liefde, staat weer open voor de liefde. Hij vertelt aan Story hoe het nu ervoor staat met zijn liefdesleven en of hij nog steeds single door het leven gaat.

Dominant en manipulatief

In Winter Vol Liefde volgen we singles die Nederland hebben verlaten om hun dromen na te jagen. Als skileraar, restauranthouder of huskey slee-rijder leiden ze een heerlijk leven, maar het enige wat hier nog aan ontbreekt is een liefje aan hun zijde . Zo was Benjamin ook op zoek naar de ware liefde, en leek het er even op dat hij dit bij Joshua had gevonden. Maar helaas was deze toch iets te 'dominant en manipulatief' voor hem.

Dates

Over die relatie vertelt Joshua: "Ik heb geen spijt dat ik daar toen vol voor ben gegaan. Dat is wie ik ben. Ik hou van groots uitpakken. Zeker als ik iemand leuk vind. Dat doe ik nu ook. Wat ik van die periode heb geleerd is dat ik iemand wil die weet wat hij wil. En die mij ook echt verrast". Heeft hij ondertussen de prins op het witte paard dan wel gevonden? Volgens Joshua heeft hij wel dates gehad, "En ik weet nu heel goed wat ik wel en niet wil. Laten we het daarop houden." 

De mediawereld in

Zijn five seconds of fame hebben Joshua geïnspireerd om verder te gaan in de mediawereld.  "Ik ben erachter gekomen dat ik in de media iets wil gaan doen. Voor mijn deelname aan Winter vol Liefde had ik al in mijn hoofd dat ik een mediabedrijf wilde beginnen. Maar het een had echt niets met het ander te maken. Ik had nooit kunnen bedenken dat mijn deelname zo booming zou zijn. Het was vroeger ook al mijn wens. Ik heb ooit tevergeefs auditie gedaan voor de toneelschool, en daarna ging ik naar de hotelschool. Nu wil ik in de media iets doen. Maik de Boer coacht mij en ik heb al wat telefoontjes gehad. Er zijn geen handtekeningen gezet, dus ik kan niets zeggen. Maar ik heb zin in dit nieuwe avontuur."