Winter Vol Liefde-Edith date getrouwde mannen

828
In Winter Vol Liefde gaan Nederlandse vrijgezellen op zoek naar de liefde in de sneeuw. In het programma kreeg Edith in Tirol drie mannen over de vloer in de hoop dat tussen deze adonissen haar ideale partner zat, maar helaas sloeg de vonk niet over. Nu doet ze een boekje open over haar onstuimige liefdesleven sinds de show.

Onzuivere bedoelingen

Het dating leven van Edith ging niet altijd van een leien dakje, zo laat ze weten in een interview met Vriendin. Vooral via de dating apps kreeg ze te maken met mannen die duidelijk onzuivere bedoelingen hadden. "Ik heb wel gedate met lokale mannen, via de app Tinder. Helaas zijn ze allemaal erg op seks gericht. Dan ben je net met ze in gesprek, vragen ze al om een ‘spannende’ foto."  Daar was de nuchtere Edith toch iets minder van gediend. 

Getrouwde mannen 

Ook vertelt ze over mannen die niet helemaal eerlijk waren over hun achtergrond. Edith heeft namelijk een aantal leden van het andere geslacht gedate die achteraf een ring om de vinger bleken te hebben: "Ook heb ik meerdere malen een man gedate die nog getrouwd bleek te zijn". Dat moet een behoorlijk zure nasmaak hebben achtergelaten bij de 52-jarige vrijgezel.

Lichaamsdelen

Als klap op de vuurpijl kreeg Edith nog wat onsmakelijke kiekjes voorgeschoteld die het beste omschreven kunnen worden als not safe for work. Ze vervolgt namelijk: "of kreeg ik ongevraagd foto’s opgestuurd van lichaamsdelen die ik niet wilde zien". Alhoewel ze lichtelijk afgeschrokken is door al dit erotische fotomateriaal, staat Edith alsnog open voor een romance. “Laatst kreeg ik zelfs een kaart met daarop de tekst: ‘Hey, leukerd…’ en een naam en telefoonnummer. Ik ga zelf niet actief op zoek naar die ene leuke man, maar sta open voor contact.”  Dus, voor degene die  haar een romantische brief wil sturen, schroom niet en pak de pen erbij.