Je kunt je nu opgeven voor het nieuwe seizoen van Winter Vol Liefde!

dit zijn de kandidaten die meedoen aan de wintereditie van bb vol liefde
Na het succes van het eerste seizoen van 'Winter Vol Liefde' kunnen liefhebbers van romantiek zich alvast verheugen op mogelijk meer avonturen in de sneeuw. Blue Circle Casting is namelijk al bezig met het scouten van nieuwe singles voor een potentieel derde seizoen, nog voordat het tweede seizoen is uitgezonden. Spannend!

Winter Vol Liefde

Winter Vol Liefde biedt vrijgezellen de kans om de liefde te vinden in een winterse setting. Omringd door sneeuw en romantiek, worden de deelnemers uitgedaagd om elkaar beter te leren kennen en te zien of er een vonk overslaat. Elke aflevering zit vol verrassingen, romantische dates en onverwachte wendingen, waardoor het een emotionele rollercoaster voor de kijkers wordt.

Aanmelden

Als je de laatste tijd niet veel geluk hebt gehad in de liefde en je in een winters land werkt of woont, waarom zou je je dan niet opgeven voor Winter Vol Liefde? Of je nu in de horeca werkt in het prachtige en koude Oostenrijk, skileraar bent of gewoon in een winterparadijs woont, aarzel niet om je aan te melden voor het derde seizoen. Wie weet vind je daar wel jouw liefdesverhaal in de sneeuw.

Love stories

Hoewel liefde in realityshows soms ingewikkeld lijkt, hebben B&B Vol Liefde en Winter Vol Liefde toch een aantal mooie liefdesverhalen voortgebracht. Amy Rose en Saul, twee deelnemers van Winter Vol Liefde, kondigden onlangs aan dat ze een baby verwachten, waardoor hun liefdesverhaal een nieuw hoofdstuk krijgt.