Suus uit B&B laat nieuwe liefde eindelijk zien

schermafbeelding 2024 04 04 om 101825
In het laatste seizoen van B&B Vol Liefde reisde Suus naar Zweden om de liefde te vinden bij Bram. Helaas bleken ze geen match te zijn en keerde Suus als single terug. Maar er is goed nieuws, want er hangt nu toch liefde in de lucht voor Suus!

Suus in B&B Vol Liefde

Als verrassing voor de kijkers van B&B Vol Liefde, ging Suus een tijdje werken bij mede-kandidaat Debbie in Spanje. Op Instagram was te zien hoe Debbie en haar partner Paul Suus verwelkomden. Nu is Suus terug in Nederland en RTL Boulevard vroeg haar naar haar welzijn. Ze werkte de afgelopen tijd bij een skatepark in Haarlem, waar ze Edu ontmoette.

Nieuwe liefde Suus

Suus en Edu bleken een klik te hebben. Opvallend genoeg kende Edu Suus niet van haar deelname aan B&B Vol Liefde, wat Suus juist prettig vond. "Het heeft me een beetje terughoudender gemaakt tegenover mensen," zegt Suus, "maar met hem voelt het anders."
De gevoelens zijn wederzijds. "Het is geweldig om verliefd te zijn op Suusje," vertelt Edu terwijl hij haar knuffelt. "Ze is spontaan, lief en vrolijk. Een schatje." Suus is zo verliefd dat ze waarschijnlijk niet terug zal keren naar Spanje om bij Debbie te verblijven. Dit nieuws verheugt Debbie en Paul enorm. "Toen we op onze tweede date waren, stuurde ik Debbie een berichtje met 'Omg Debbie, ik ben nu aan het daten met een jongen en hij is zo leuk.' Dus ze weet het al een tijdje," lacht Suus.