Anne uit B&B heeft een nieuwe liefde gevonden en dit is 'm!

scherm afbeelding 2024 03 12 om 145242
Na haar avontuur in B&B Vol Liefde, waar Anne niet de juiste match vond met Walter, bleef ze vastberaden in de liefde geloven. En met succes, want Anne heeft haar ware liefde gevonden en is naar eigen zeggen 'boterverliefd'.

Nieuwe liefde Anne

Tijdens een warme massagedans heeft Anne haar soulmate ontmoet: Jan. Ze beschrijft hun connectie als die van zielsmaatjes en gelooft dat Jan de ware liefde voor haar is. Alle emotionele bagage uit het verleden lijkt op zijn plek te vallen met Jan aan haar zijde, vertelt ze aan RTL Boulevard.

Terugblik op B&B Vol Liefde

Anne blikt terug op haar deelname aan B&B Vol Liefde en erkent dat ze zichzelf tijdens het programma op een intense manier heeft laten zien. Ze is ervan overtuigd dat Jan haar volledig accepteert zoals ze is, en bij hem vindt ze een innerlijke rust die ze eerder niet kende. Ondanks de uitdagingen in de liefde, koestert Anne haar ervaring in B&B Vol Liefde, omdat het haar de kans gaf om liefde te geven en te ontvangen, nieuwe mensen te ontmoeten en waardevolle ervaringen op te doen die ze anders niet zou hebben gehad.