Dit is wanneer het nieuwe seizoen van de Bachelor begint

34413d3e b22b 11ee b7ff 02d1dbdc35d1
Het nieuwe seizoen van "De Bachelor" dat start op donderdag 7 maart, belooft nu al een bijzondere editie te worden. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma zullen twee vrijgezellen, Paul en Rien, tegelijkertijd op zoek gaan naar de liefde. Deze unieke twist zorgt voor dubbel zoveel romantiek en avontuur in de prachtige setting van Zanzibar, met Monica Geuze als de vertrouwde presentatrice.

Bachelors in de Bachelor

Paul, een 31-jarige succesvolle advocaat, heeft zijn leven perfect op orde maar mist nog een partner aan zijn zijde. Hij is op zoek naar een gezellige en grappige vrouw om samen de grenzen van het leven te verkennen. Zijn ideale partner ontmoet hij liever in een gezellige Amsterdamse kroeg of op een leuk festival dan op de exclusieve feesten waar zijn werk hem brengt. Aan de andere kant staat Rien, die op Ibiza woont en in het luxe vastgoed werkt. Zijn leven op het eiland, inclusief dagelijkse ochtendduiken in de zee, deelt hij graag met een liefdevolle, avontuurlijke en romantische partner. Voor Rien is het belangrijkste dat hij een diepe zielsverbinding kan maken, iemand met wie hij uiteindelijk een gezin kan stichten.

Zoektocht naar ware liefde

Na de teleurstellende liefdesavonturen van voorgaande Bachelors en de Bachelorette Sylvia Geersen, die eerder dit jaar aankondigde dat haar relatie met Joris voorbij is, zijn de verwachtingen voor Paul en Rien hooggespannen. Zullen zij in Zanzibar wel de ware liefde vinden? Met een dubbele kans op romantiek en de deskundige begeleiding van Monica Geuze, kijken fans reikhalzend uit naar de avonturen van deze twee vrijgezellen. "De Bachelor" 2024 wordt ongetwijfeld een seizoen vol onvergetelijke momenten en misschien wel het begin van een prachtige liefdesgeschiedenis voor Paul en Rien.

↡ Bekijk hier de video ↡