Hier kun je binnenkort gratis naar Viaplay-wedstrijden kijken!

viaplayfoto
Eindelijk kun je binnenkort naar Formule 1, buitenlands voetbal, darten en andere sportwedstrijden kijken op je tv, zonder een Viaplay-abonnement af te sluiten. Viaplay en Talpa hebben een samenwerking om meer kijkers te trekken, en gaat de sportwedstrijden streamen op SBS9. Lees snel verder vanaf wanneer je van deze samenwerking kunt genieten!
Een bepaalde selectie van sportwedstrijden wordt vanaf 5 april uitgezonden op Viaplay TV, de nieuwe naam van de Talpa-zender SBS9. We kunnen vanaf dat moment uitzendingen van Formule 1, darts (Professional Darts Corporation) en voetbalwedstrijden uit de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga kijken op de zender door deze nieuwe deal. Hoe chill is dat?

Uitzendrechten

Alhoewel nog niet álle wedstrijden van Formule 1, darten en voetbal te zien zijn op Viaplay TV. Talpa hoopt wel dat er in de toekomst meerdere Formule 1-races te zien zullen zijn, maar wat de exacte programmering is van de wedstrijden, is voor nu nog onbekend. Daarnaast weten we niet of de samenwerking voor altijd blijft, want Viaplay heeft tot 2025 rechten om wedstrijden van de F1-races uit te zenden.

Wat kun je zien?

Voor het weekend staat er een Formule 1-race op het programma. De Grand Prix van Japan kun je dan kijken. Terwijl de race om 7 uur ‘s ochtends Nederlandse tijd begint, wordt ‘ie wel pas om 1 uur ‘s middags uitgezonden op SBS9. Op 11 en 18 april kun je de Premier League dartwedstrijden kijken. Ook kunnen de voetbalwedstrijden niet missen: Fulham tegen Newcastle United, Tottenham Hotspur tegen Nottingham Forest, Manchester City tegen Luton Town en Chelsea tegen Everton. Die kun je zien op 6, 8, 13 en 15 april. Veel kijkplezier!