Voetballer Donny van de Beek en vriendin in verwachting

schermafbeelding 2023 10 15 om 144817
Het afgelopen jaar zijn Donny van de Beek (26) en zijn vriendin Estelle Bergkamp (27) voor het eerst ouders geworden, maar nu kunnen ze opnieuw goed nieuws delen: ze verwachten nog een kindje. Het verheugde stel heeft dit heuglijke nieuws met hun volgers gedeeld via Instagram.

Donny van de Beek voor de tweede keer vader

Op een vrolijke foto staan Donny, Estelle en hun anderhalf jaar oude dochtertje Lomée van de Beek. Estelle houdt trots een echo van de baby in haar handen, terwijl ze breed glimlachen. Onder de foto schrijven ze 'Over the moon'. Het gezin kan niet wachten om de nieuwe aanwinst te verwelkomen. Ook Lomée lijkt net zo enthousiast te zijn om haar toekomstige broertje of zusje te ontmoeten.

Donny van de Beek en Estelle Bergkamp

Donny van de Beek en Estelle Bergkamp, de dochter van de bekende oud-voetballer Dennis Bergkamp, maakten hun relatie in 2019 bekend via een foto op Instagram. Sindsdien zijn ze een gelukkig stel en wonen ze samen in Manchester. Hier zet Donny zijn voetbalcarrière voort. Vorig jaar werd hun eerste kindje, Lomée, geboren.
Het nieuws van de tweede zwangerschap brengt nog meer geluk in hun leven en heeft het gezin nog hechter gemaakt. Voor Donny en Estelle is het een prachtige stap in hun reis als ouders, en ze kijken reikhalzend uit naar de komst van hun nieuwe familielid.

↡ Bekijk hier de video ↡