Hella Huizinga stopt met The Real Housewives of Amsterdam en dit is waarom

schermafbeelding 2024 04 03 om 111914
Recentelijk heeft 'The Real Housewives of Amsterdam' te maken gehad met een leegloop. Na Susanna Klibansky (39) heeft nu ook Hella Huizinga (40) besloten om te stoppen met de realityshow. Het nieuws werd woensdag door Hella zelf gedeeld via Instagram.

Hella Huizinga stopt met RHOAMS

Hella deelde haar besluit om te stoppen met de realityshow op Instagram: "Na twee onvergetelijke seizoenen van The Real Housewives of Amsterdam, waar ik enorm van heb genoten, heb ik in goed overleg besloten niet deel te nemen aan het komende seizoen." Ze gaf aan dat de afgelopen jaren zowel hoogte- als dieptepunten kenden, zowel persoonlijk als zakelijk.

Focus op bedrijf

Het combineren van de show met haar bedrijf bleek lastig voor Hella. Ze deelde: "De afgelopen maanden heb ik weer keihard kunnen werken aan mijn bedrijf, orde op zaken gesteld en het gaat weer heel goed." Daarom heeft ze besloten om zich volledig te richten op haar bedrijf en daar al haar tijd, energie en passie in te steken.

Real Housewives of Amsterdam

Met het vertrek van Hella en Susanna blijven Maria Tailor, Tamara Elbaz, Djamila Celina, Kimmylien Nguyen en Cherry-Ann Person nog over als castleden van de realityserie. Hella werd bekend bij het grote publiek door haar deelname aan de serie, hoewel dit niet altijd positieve publiciteit met zich meebracht. Zo werd ze beschuldigd van wanbetaling in een aflevering van het onlineprogramma BOOS, wat ze altijd heeft tegengesproken.
Eerder had Susanna al bedankt voor een rol in een derde reeks van 'The Real Housewives of Amsterdam'. Haar redenen hiervoor legde ze uit in een gesprek met RTL Boulevard.