Kijkers gieren om grap Kopen Zonder Kijken

kopen zonder kijken 2022 1648131326
Op maandagavond, zoals gebruikelijk, werd een nieuwe aflevering van het geliefde televisieprogramma "Kopen Zonder Kijken" uitgezonden. Deze keer stond het kijkerspubliek voor meer dan alleen de gebruikelijke huiszoektocht van het hoofdpersonage.

Grap Kopen Zonder Kijken

Tijdens de meest recente aflevering kreeg makelaar Alex de uitdagende opdracht om het ideale huis te vinden voor Alisha en Noud. Terwijl de camera hem volgde op zijn queeste, viel er iets opmerkelijks op: een foto van zijn collega Bob Sikkes op zijn bureau.

Kijkers gieren 

Kijkers keken met verbazing naar dit tafereel en vroegen zich af wat de reden was voor de aanwezigheid van de foto van Bob op Alex' bureau. Een verbaasde kijker deelde op sociale media: "Heeft Alex nou een foto van Bob op zijn bureau staan?!" Hoewel het antwoord op deze prangende vraag vooralsnog onbekend bleef, zorgde het voor een gespreksonderwerp onder de fans.
Een andere kijker merkte op: "Is toch ge-wel-dig die foto van Bob naast Alex zijn computer?" Echter, tot ieders verbazing verdween de foto later in de aflevering plotseling. Dit wierp de vraag op of dit wellicht een doordachte grap was in het kader van 1 april.

Kopen Zonder Kijken

Het nieuwe seizoen van "Kopen Zonder Kijken" begon eerder met een historische aflevering, waarin alleenstaande moeder Myra en haar zoon Toon werden gevolgd tijdens hun zoektocht naar een geschikte woning. Het team slaagde erin om een perfect huis in Rotterdam te vinden, wat Myra enorm gelukkig maakte. Ze deelde haar vreugde en dankbaarheid over hun nieuwe thuis achteraf met RTL Boulevard.