Lena over Love Island zoektocht: ‘’Ik ben niet op zoek naar een voetballer!’’

schermafbeelding 2023 08 18 om 131904
Spanning en romantiek zijn in aantocht! Maandag begint namelijk een nieuw seizoen van Love Island. Deze week konden we al kennismaken met de singles die de liefde gaan zoeken . Eén daarvan is Lena. En zij hoopt één type man niet tegen te komen: een voetballer. Waarom? Lees verder!

Lena Love Island 2023

Lena is 25 jaar en studeert communicatiewetenschappen. Ze luistert vaak naar haar hart en niet naar haar hoofd als het om liefde gaat. Ze zegt altijd eerlijk wat ze vindt, maar soms krijgt ze daar wel snel spijt van. Lena valt vaak op voetballers. Maar dat wil ze eigenlijk niet meer. Wat zoekt ze dan wel in een man? Een grappige man! Ze zegt: “Ik wil lachen met hem. En als ik bij hem ben, wil ik me compleet voelen.”

Geen voebtaller!

Lena wil op Love Island een leuke, lieve man vinden. Eentje die echt voor haar kiest. En als het even kan, geen voetballer. Waarom niet? Lena heeft eerder een relatie gehad met een bekende voetballer. Ze verhuisde zelfs naar Polen voor hem! Maar dat liep niet goed af.

Vervelende ervaring voor Lena Love Island

Lena zegt: “Ik weet niet of onze relatie slecht was omdat hij voetballer was of gewoon omdat hij zo was. Maar het was geen fijne tijd.” Ze heeft veel moeite gedaan voor die relatie. Maar het voelde alsof ze weinig liefde terug kreeg. We hopen dat Lena op Love Island wél de juiste man vindt!
Vanaf maandag kun je elke dag Love Island kijken op Videoland. Ben jij er klaar voor?

↡ Bekijk hier de video ↡