Binnenkort een After-marathon bij Pathé

schermafbeelding 2023 08 18 om 105341
Heb jij zin in een superleuke film -dag? Goed nieuws! Bij Pathé kun je nu wel 12 uur lang naar de After-films kijken. Dat wordt genieten!

Een hele dag film-plezier!

Hou jij van de After-films? Dan is dit je kans! Bij Pathé in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Tilburg kun je een speciale film-marathon meemaken. Je kijkt dan naar alle vijf de films achter elkaar. Dat is dus 12 uur lang film-kijken!

Kies jouw favoriete After-film

Maar je hoeft niet alle films te kijken als je dat niet wilt. Wil je bijvoorbeeld alleen de laatste twee films zien? Dat kan ook! Of kies ervoor om alleen naar de nieuwste film After Everything te gaan.

After-films

De After-films zijn gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Anna Todd. Deze reeks begon oorspronkelijk als een fanfictie over de band One Direction op het platform Wattpad, maar groeide uit tot een onafhankelijk verhaal dat uiteindelijk als boek werd gepubliceerd en verder ontwikkeld.
De serie volgt het leven van Tessa Young, een ijverige studente met hoge ambities. Ze heeft haar leven helemaal uitgestippeld totdat ze Hardin Scott ontmoet, een mysterieuze en rebelse jongeman met veel tatoeages en een donker verleden. Hun relatie is tumultueus en gepassioneerd, en het verhaal verkent hun ups en downs, misverstanden, jaloezieën, en diepe liefde voor elkaar.
De laatste film, After Everything, gaat over het liefdesverhaal van Hardin en Tessa. Ze hebben al veel samen meegemaakt. Ben jij ook zo benieuwd hoe hun verhaal afloopt? Kom dan kijken!

↡ Bekijk hier de video ↡