Wie is Boer Harm: dit zijn de foto's van de man achter het masker

david bouman boer harm
De Nederlandse partyscene wordt al maanden gegijzeld door Boer Harm en zijn miljoenenhit Brommers Kieken. Een plattelandsrapper met een onooglijk masker en een halfgare overal die de boel komt verstieren. De jeugd geniet er met volle teugen van, want op ieder feestje dat er toe doet staat hij tegenwoordig op te treden voor een flink bedrag.

Boer Harm masker

Maar wie zit er nou achter dat masker van Boer Harm? Lange tijd werd gedacht dat het die Twentenaar van De Gladjakkers was, maar het blijkt toch héél iemand anders te zijn: David Alfred Bouman. Een tot nu toe onbekende producer die onder de naam Fordays heeft gewerkt aan nummers van onder meer Sevn Alias en Blake. Hij weet dus dondersgoed hoe je aanstekelijke beats maakt. Ook komt hij binnenkort met een nieuw nummer uit: Komkommer.
De naam hadden we vorige week al, maar welk gezicht hoort daar nou eigenlijk bij? Een anonieme tipgever stuurde ons onderstaand filmpje door, waar het grofgebekte boertje zonder masker in de studio aan het werk zien. Kortom, we hebben nu ook een gezicht bij de naam. Poah!
Bekijk de onthulling van Boer Harm hieronder: