Check hier de trailer van de nieuwe Nederlandse romcom Rokjesnacht

aa1niyxn
Voor liefhebbers van Nederlandse films is er opwindend nieuws: de trailer van de nieuwe romantische komedie "Rokjesnacht" is zojuist vrijgegeven door producent Splendid Film. Met een sterrencast en een fris verhaal belooft deze film een nieuwe favoriet te worden!

Rokjesnacht

In "Rokjesnacht" volgen we Roos, een hoopvolle ondernemer die een innovatieve aanpak heeft bedacht voor het hedendaagse datingdoolhof. Haar bedrijf "Blind Date" koppelt singles niet langer via apps, maar via zorgvuldige, menselijke matchmaking. De film onderzoekt of deze aanpak leidt tot liefde op het eerste gezicht of juist tot onverwachte ontmoetingen tussen totaal verschillende persoonlijkheden.
Roos, bijgestaan door haar sceptische collega Geurt, organiseert een speciale date-avond voor vier 'undateables': Jenny, Bob, Aldo en Eefje. Elk van hen heeft zijn eigen strubbelingen gehad op het gebied van daten. De film belooft een rollercoaster van komische, ontroerende en soms gênante momenten terwijl deze singles op zoek gaan naar hun perfecte match.

Het team achter de schermen

"Rokjesnacht" wordt geproduceerd door Johan Nijenhuis & Co en geregisseerd door Johan Nijenhuis, bekend van eerdere succesvolle Nederlandse films. Het scenario, gebaseerd op de populaire musical "Blind Date" van De Theater BV, is geschreven door Allard Blom. Met een getalenteerd team voor en achter de camera's, belooft "Rokjesnacht" een superleuke toevoeging te worden aan het aanbod van Nederlandse romantische komedies.
De film staat gepland voor release op 3 oktober 2024 in bioscopen in Nederland en België. Wij kunnen niet wachten, jij?