Amy Rose laat enorme babybuik zien en reacties zijn gemengd

img f08d39add041 1 2
Amy Rose en Saul, bekend van Winter Vol Liefde, maakten onlangs bekend dat ze een kindje verwachten. "Our greatest adventure yet," schreven de tortelduifjes bij de zoete aankondigingspost. Amy kan het toch niet laten om ons af en toe nog een update te geven over haar alsmaar groter wordende babybuik.

Veroverd

In 2023 wandelde Amy Rose in Winter Vol Liefde als eerste Sauls stulpje in het Zwitserse Riederalp binnen en wist het hart van de makelaar te veroveren. Kort daarna deed de brunette al een boekje open over haar toekomstplannen met Saul. "Het zou heel mooi zijn als we ooit in de toekomst een kindje krijgen, als ons dat gegund is", aldus Amy. 

Babybuik

Sinds de aankondiging van de zwangerschap kan Amy het toch niet laten om bij elke mogelijke aangelegenheid met haar babybuik te pronken. Ook gisteren verschenen er foto's op Instagram waarin we de brunette in een wit truitje zien poseren. Haar buik steelt duidelijk de show: opvallend steekt hij onder haar sweater uit.

Reacties

Alhoewel er veel positieve reacties verschijnen onder de foto, kunnen anderen de post iets minder waarderen. Sommigen vinden namelijk dat de blote buik van Amy wel érg vaak op hun beeldscherm verschijnt. "Meid trek een trui aan", leest de top comment, terwijl iemand anders zegt: "Je loopt toch niet heel de dag met een blote buik he".

'Zeurende mensen'

Toch nemen anderen het ook op voor de realityster. Zo schrijft iemand: "Ohhjeeee mensen wat vreselijk dat ze zo trots is op het leven dat in haar groeit dat ze ons overspoeld met foto's. Stel jullie niet zo aan!!!", en zegt iemand anders: "Laat mensen lekker zeuren over dat je niet je buik hoeft te laten zien. Is jouw buik en jij beslist wat je post." Amy Rose zelf lijkt zich niks aan te trekken van het commentaar en blijft haar buik naar hartelust posten.