Om te huilen: Formule 1-zender Viaplay gooit prijzen wéér omhoog

max verstappen tear
Viaplay kondigt een prijsverhoging aan, net na een lucratieve deal voor de Formule 1-uitzendingen. Max Verstappen over de hele wereld rondjes zien rijden gaat daarmee een serieuze som geld kosten.
Deze prijsverhoging komt vlak na de aankondiging dat Viaplay de Formule 1-rechten in Nederland heeft veiliggesteld. Ze hebben namelijk een deal gesloten die hen maar liefst 45 miljoen euro per jaar kost. De timing van de prijsverhoging en de nieuwe deal is waarschijnlijk niet toevallig.

ViaplayTV

Ook in de televisiewereld heeft Viaplay niet stilgezeten. In samenwerking met Talpa Network hebben zij SBS9 omgetoverd tot ViaplayTV. Dit nieuwe kanaal biedt een rijke selectie van sporten, waaronder niet alleen Formule 1 maar ook darts en voetbal uit Engeland en Duitsland. Fans van sport hebben dus genoeg redenen om enthousiast te zijn, ondanks de hogere kosten.

Prijsverhoging Viaplay

Vanaf 22 mei betaal je niet meer 15,99 maar 17,99 euro per maand. Dat is een stijging van twee euro, wat geen verrassing is gezien de kosten die gemoeid zijn met het uitzenden van grootse sportevenementen.
Bekijk ook: Max en Checo trappen auto in elkaar