Het internet wordt wild door video van déze prins

29860270 bsr agency 1
Op TikTok is een video viraal gegaan waarin we Zweedse prins Carl Philip door de jaren heen alsmaar aantrekkelijker zien worden. Royals doen het over het algemeen altijd goed op het streaming platform, maar de Zweed laat nog even net wat meer leden van het andere geslacht in katzwijm vallen: de video heeft inmiddels meer dan 6 miljoen views bij elkaar gesprokkeld.

Hysterische reacties

In de video zien we Carl jaar in jaar uit met een uiterst fotogeniek koppie de camera in loensen. Zelfs als de teller aangeeft dat de Zweed zijn veertigste levensjaar heeft bereikt, lijkt hij er alleen maar knapper op te worden. Dit valt het TikTok publiek ook op: de video wordt overspoeld met hysterische reacties. Iemand reageert dat Carl veroudert als een goede wijn, en iemand anders vindt hem net een Disney prins. “Hij wordt alleen maar knapper en knapper”, schrijft iemand onder de beelden. “De knapste royal van de wereld”, klinkt verder het in de reacties.

Getrouwd

Voor wie hoopte dat de prins nog op de markt is, hebben we wel een minder goed nieuwtje: de Zweed is namelijk al tien jaar getrouwd met Sofia Hellqvist. Zijn familie was hier toendertijd op zijn zachts gezegd niet blij mee: Sofia was daarvoor namelijk een glamourmodel en realitytelevisie deelneemster. Onder meer Carls ouders en zus prinses Victoria zagen hem liever met een ander trouwen. Daar trok het stel zich niks van aan: inmiddels hebben ze drie zoons en zijn ze nog steeds dolgelukkig samen. 

Bekijk hieronder de viral video: